Onze diensten

Osmo Clean biedt u de volgende diensten: • Telescopische glasbewassing • Gevelbeplating reinigen • Interieurverzorging kantoren • Periodieke schoonmaakwerkzaamheden • Gevelreclame schoonmaak •

<< Menu >>
K
P

 

Osmo Clean biedt u de volgende diensten:

 

Telescopische glasbewassing.

Uw ramen inclusief kozijnwerk wordt met behulp van een telescopische steel en osmosewater gewassen. Wij kunnen vanaf de grond tot een hoogte van 14 meter wassen zonder gebruik te maken van ladders en hoogwerkers.

Gevelbeplating reinigen.

Veel bedrijfspanden zijn gebouwd met gevelbeplating. Doorgaans zijn dit golfplaten of damwanden. De beplating raakt in de loop der tijd altijd vervuild. Hierdoor krijgen de platen een doffe kleur. Deze beplating kun je het beste om de paar jaar laten renigen. Het pand krijgt dan weer een mooie uitstraling. Deze reiniging voeren wij ook uit met behulp van osmosewater. Sterk vervuilde delen reinigen wij met een biologisch afbreekbaar oplosmiddel.

Periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

In appartementencomplexen zijn altijd veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Wij kunnen in overleg met verenigingen van eigenaren, woningcorporatie's of bewonerscomissies alle voorkomende schoonmaakwerkzaamhden naar wens afstemmen. Zo heeft het gebouw altijd een schone en frisse uitstraling.

Interieurverzorging kantoren.

Osmo Clean kan naar de wensen van de klant een goed afgestemde schoonmaakaanpak bieden. Dat kan van een aantal uur per week tot een aantal uur per dag, geheel naar behoefte van de klant. Osmo Clean werkt met werknemers op vaste projecten, die bereid zijn een extra steentje bij te dragen.

Gevelreclame schoonmaak.

Uw gevelreclame is een uithangbord van uw zaak. Schone gevelreclame heeft een goede uitstraling naar uw klanten toe. Wij kunnen u deze dienst ook bieden in combinatie met uw glaswerk of winkelpui.