Glasbewassing

Uw ramen inclusief kozijnwerk wordt met behulp van een telescopische steel en osmosewater gewassen. Wij kunnen vanaf de grond tot een hoogte van 14 meter wassen zonder gebruik te maken van ladders en hoogwerkers.

<< Menu >>
K
P

 

Osmo Clean biedt u telescopische glasbewassing aan. 

 

Door veranderingen in de wet met betrekking tot het gebruik van ladders op bepaalde hoogtes, is de ontwikkeling van telescopische glasbewassing in een vogelvlucht geraakt. Op deze manier kan gebruik van ladders en hoogwerkers geminimaliseerd worden. Het komt de veiligheid van de glazenwassers ten goede en de kosten voor de huur van hoogwerkers vallen weg. 

Vanaf de grond kan met een telescopische steel met een borstel tot 14 meter hoog worden gewerkt. Het osmosewater wordt door de steel geleid en komt onder een druk van 7 bar uit de borstelkop. Zo wordt het vuil ingeweekt, losgeborsteld en weggespoeld. Het oppervlak droogt vervolgens streeploos en vlekvrij op.
Op deze manier kan vanaf de grond uw raam – en kozijn werk schoon gemaakt worden. Met deze methode kunnen ook gevelplaten en gladde wanden schoongemaakt worden.

Omdat bijna elk adres andere werkzaamheden met zich mee brengt, kunnen we niet met standaard prijzen werken. Wij doen graag een prijsopgave via mail of telefoon. Als we het op die manier niet goed kunnen inschatten, dan komen we graag langs om uw situatie te bekijken.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de glasbewassing binnen te verzorgen. Dit gaat gewoon via de traditionele methode met een sopje en een wisser. Omdat ook elke situatie anders is binnenshuis, voorzien wij u graag van een passende offerte voor de glasbewassing intern. 

Hebt u interesse in onze telescopische glasbewassing of de glasbewassing binnen, neem dan contact op met Osmo Clean voor een vrijblijvende prijsopgave.

Als u uw naam, adres en telefoonnummer wilt achterlaten, dan kunnen we u sneller van dienst zijn.