Osmosewater

Osmosewater Hoe gaat het proces in zijn werk? Het proces gaat via een geperfectioneerd filtersysteem, waarbij geen chemicaliƫn worden gebruikt en het dus 100% milieuvriendelijk is. Oorspronkelijk is het proces ontworpen voor de ruimtevaart.

<< Menu >>
K
P

 

Osmosewater

 

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Standaard leidingwater bevat veel mineralen en andere bestanddelen, zoals kalk, zouten, metalen en andere mineralen. Ook kan leidingwater bacteriën en virussen bevatten, zoals legionella en andere bedreigingen voor onze gezondheid.

Het proces gaat via een geperfectioneerd filtersysteem, waarbij geen chemicaliën worden gebruikt en het dus 100% milieuvriendelijk is. Oorspronkelijk is het proces ontworpen voor de ruimtevaart.

Bij omgekeerde osmose wordt gebruik gemaakt van membramen (filters). Deze zijn half doorlatend, dat wil zeggen dat bepaalde stoffen wel en bepaalde stoffen niet worden doorgelaten. De poriën waardoor het water wordt doorgelaten zijn 0,0002 micron, groot genoeg om watermoleculen door te laten.

Virussen, bacteriën, metalen en chemicaliën zijn over het algemeen groter en zullen achter blijven in de membraam. Het water dat dan overblijft is 98% puur water.